Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Játékos
üzenetére
természetesen megoldható.
mindig lesz egy elsődleges hangforrás,és a proggik amikor elinditod őket,erre küldik ki a jelet,utána akár el is veheted arról a kariról az elsődlegességet.
nekem 3 hangkarim is volt egy időben
alaplapi realtek 888,turtle beach,meg au2zs.a turtle beach ráadásul alapban 3 független kimenetet hoz létre
viszont az,hogy általánosságban szarok az alaplapik az lehet,h igaz,de vannak üditő kivételek.enyimen(asrock via KT890 pl kellően hangos is,és nem csattog,zakatol,simán jó a hangja).sztem inkább a táptól függ,meg esetlegesen a PCI kártyáktól.
az pedig nem létezik,h egyáltalán ne befolyásolja egy füles az erősitőre küldött jel szintjét. a fülesek ohmikus ellenállása töredéke egy erősitő bemeneti ellenállásának,tehát a fülesre több áram,igy több jel jut,párhuzamos kapcsolásnál meg ekkor az erősitőre kevesebb.
isoban le lehet szedni a drivereket,keress rá gugliban.ha nem jön össze pár napon belül,akkor talán át tom küldeni FTPn sajátomat,ha megkeresem.amugy meg letölthető a SB oldaláról egyessével a tartalma.azaz nagyjából
oké,létezik,h egy épitett erősitő jól szóljon,de kérem ne keverjük az átviteli tartományt,meg a high endet.megjegyzem,-3dBa val átvinni nem valami egyenletes.hangfalnál elmenne,de egy komolyabb erősitő ennél sokkal többet is tud.papiron.ráadásul nem az adatok döntik el egy erősitő hangját
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
hát most elvált a véleményünk rendesen.
én nem a freki behatároltságról beszélek ám.ugyanolyan zavaró a mp3 féle tömörités.(meg akármikor megmondom,h digiten vagy analógon megy át a jel a saját rendszeremben.kipróbálhatjuk,tárgyba is fogadhatunk
)
na pont ilyen a digit átvitel is.és ezt a kommersz dolgot felejtsd el,2-300rugós erősitőknél is koakszot használunk,a még drágább erősitknél általában már van pénz 30-40rugós optikai kábelekre (ráadásul nagyobb távolságokra még inkább koaksz).és ha már a jelet ''javitani'' kell az erősitőnek,az már nem az igazi.a földhurkot meg a gagyi kábelek,csatlakozók kidobásával,és a 230as dugó jó irányú bedugásával ki lehet szűrni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
na mindegy,végülis annyira sokat nem ér meg nekem ez.ha lett volna egy egyszerű proggi,akkor leszedtem volna,vagy kaár megvettem volna,de azért olyan nagyon nagyon jó hangot azért nem is várok ezektől a számgépes kütyüktől.nem rossz,nem rossz a ZS,sokkal jobb hangkarit mai napig nem tok nála,de azért egy klasszikus highend kategóriás CD mellett elég gáz ám a hangja.digitet meg alapban csak akkor használom,ha nincs kedvem(pénzem drága interconnektre) na mindegy,és csak azt akartam tanácsolni,hogy ha 10rugóból akarsz digit jelet átvinni,akkor használj inkább koakszot,egy fokkal hallgathatóbb,mint az optikai.persze nem az aktiv SB szett szintjén hallható a különbség,de általában több adatot veszit az ócsó optikai drót,mint az ócsó koaksz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
hát de a legmodernebb digit házimozierősitőknek hiába van 2-3 digit bemenete,egyszerre csak 1 lehet aktiv.
hát nemtom,nem enkódol eléggé sztem.az lenne a normális,ha ha nem raw formában sztereoként megy ki,hanem szépen tömöritve 5.1ként.akkor az erősitőmmel is meg tudnám oldani... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
2x3 RCAn télleg kijön?
namármost az erősitő ha kap 4 csatit,annak már elég.úgy már csak 2 RCA.a centert,mert mélyet az erőlködő is kikeveri.
engem is ez idegesit ám.úgy hirdették ezt a karit anno,hogy jó a hangja,és kibeorrbaszájba kódol,dekódol.ehhez képest hangja oké,de mivel erősitő dekódol,emiatt pont ugyanolyan a hangja,mint az alaplapival... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
köszi a választ,de akkor pontositok.
azt szeretném,ha a hangkari akármiből kikevert 5.1es hangját küldené ki digiten.magyarul,h ő enkódol,majd az erősitő dekódol. -
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
nem a karival van a baj,hanem a vistával.
nekem a céges proggijaim 90%a hanyattvágja magát a vistától,pedig még csak nem is 64bitesen próbálom.
nekem inkább olyan bajom van,hogy tökrenem szeretnék a házimozi erősitőhöz 3-4 pár drága kábelt venni,hanem csak 1et és digiten áttolni.de hiába állitom be sima XP alatt a digit kimenetet,meg 5.1 vagy 7.1et,csak a jobb első és a bal első jön ki.mikor forgatja a hangokat,akkor is.48-96kHzn egyaránt.ezzel lehet vmit csinálni? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dj Don Pepe
üzenetére
ezt nem értem,hogyan gondoljátok.
a házimozi erősitő digit bemenete egy koaksz,vagy egy optikai kábel.a hangkártya kimenetét ha digitre állitom,akkor a szélső jack bemenetből 1 ér adja ki a jelet.vagy 48kHz,vagy 96on. az erősitő szól is,kizárólag a két első csatin.
maga a szóló digit kábel(1 ér árnyékolva) ha jól sejtem képes átvinni 6 csatorna hangját,mert az asztali DVDken is igy működik.az au2 miért nem???
ugyanigy a drivert lehetett frissiteni neo6 meg stb extra házimozis hangzások ismeretére,de ezeknek a panelokon semmi jelét nem látom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest