Új hozzászólás Aktív témák

• mszl

aktív tag

válasz birrbert #7645 üzenetére

Szia!

Most éppen egy ahogy a képen látod bort kóstolgatok, mert egy ismerősre szállt hagyatékból jó pár liter bor. Emelem a poharam néhai üdvösségére!!! :R

Ebből kaptam kóstolót, fehér (vagyis szerintem v.milyen keverék lehet), vörös, és a lényeg jó pár éves ribizlibor ami éppen most a pohárban van.
    Már nem csípős karcos, hanem inkább kezd már átmenni egy kicsit vermutos ízbe, szépen feltapad már a pohárra is. A ribizliről van egy kis jó emlékem gyerek koromból. :DD :C
    Nagyon finom igaz még csak 1 pohárkával ittam, de a fülem már kezd pirulni. Dehát nem szokta a cigány a szántást.

De komolyra fordítva a szót, nemsokára dobok egy linket egy galériával.
    Amúgy az alaplap a bevált Jetway N550, Atheros 9380 chipsettes Apple wifi kártya amit páran használunk itt, Jetway 3xGb LAN bővítőmodul a ház pedig innen az apróról egy paneltáppal szerelt [link] . + a pigtailok és az tplink 8 dBm-es antennák.

MOst került hozzám egy kis szépség is ami még kipróbálásra vár:[link]

Ez akonfig az OP rendszer az mindig változik most éppen frankón megy a router rész 18dBm-el sajna :((( :O debian 7, hostapd, webmin (eléggé kedvelem, szinte csak a wireless részt kell konzolban matatni.)

Ha időm engedi akkor SolusOS lesz a következő állítólag nem korlátozza az adó teljesítményt, mert itt nekem a panelban két fal sokat elvesz.

Új hozzászólás Aktív témák