Hirdetés
- OLED TV topic
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Más..
Írtam emailt iPon-éknak, hogy mi van a DN2800MT lappal, amit 05.08.-án vittem be, de csak a séma szöveget írták vissza:
"T. Vásárlónk,A termék jelenleg még tesztelés alatt van a szervizben, amennyiben hibásnak találják akkor javítják illetve ha nem javítható, kicseréljük Önnek. Ennek átfutási ideje általában 15 munkanap szokott lenni kézhezvételtől, de igyekszünk ezt az időt lehetőségeink szerint csökkenteni. Amennyiben elkészült a javítás/csere ezt automatikus e-mailben jelezzük Ön felé.
Köszönjük türelmét.
"Hát én nagyon türelmes vagyok, csak akkor lenne szopi, ha mint más "hétköznapi ember" azért vettem volna, mert nincs gépem és dolgozni szeretnék rajta.. (Ha már 28eFt-ért megveszi az ember..) A 15 nap lassan 2x is letelik, milyen lehet, ha nem igyekeznek?

Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest