Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz Csicsóka #7187 üzenetére

Az nyilván való, hogy az intel k*rt el valamit, mert eleve nem is grafikus a "bios", holott azért ez 2012-ben már alap lenne szerintem..
    Másrészt nem lehet kikapcsolni az uefi boot-ot, holott megváltoztatni engedi, csak nem menti el, szóval szerintem ez a bios bug-os..
    Harmadrészt az Asus E35M1-I deluxe Brazos lapon is működött ez a dolog, meg ki is lehetett kapcsolni..
    Szóval ez azért kemény..

tassika: Hát a "Remény Hal" meg utoljára, de ez tipikusan intelesen elkapkodott dolognak tűnik, a körülmények, meg elég aggasztóak..

A Jetway NF9C lap, meg maximum a harmadik SATA-val lenne több, de csak PCI-os a nagy slot, meg miniPCIe-ből is csak egy van....stb. Ráadásul második hálókártya, vagy daughter board csatlakozó sincs rajta mint általában a jobbfajta Jetway lapokon, szóval lófütyi az egész ahogy van...
    Általában azért jóval drágábbak ezek a lapok, mert eleve ipari célra vannak fejlesztve.
    Amit NC9C lapokat amit most sikerült (kb 1 évre rá, miután először álmodoztam róla) beszereznünk, az is, ha nem az ebay-ről rendeli az ember akkor alsó hangon 60-70eFt volt, de még az ebay-en is még mindig 40körül van minimum. (ha van egyáltalán) ..

Felfoghatjuk egy "kicsit" továbbfejlesztett GSEJT-nek, mert annyit tud végülis, csak már 2magos (elvileg)gyorsabb CPU-val, +1db miniPCIe (=2db) és a PCI helyett már PCIe x1 slottal.. azon kívül kb. ugyan az..
    Bár a GSEJT legalább ha már nem is tud elindulni 64biten, de legalább 32biten nem csak Windoson, hanem Linuxon is tudja a 2048x1536 max felbontást úgy, hogy tud 16:9-es arányokat is..
    (az, hogy ekkora felbontáson már szaggat rendesen, az egy dolog, de egy egyszerű diagnosztikai oldalt átláthatóan-rendesen meg lehet jeleníteni legalább..)

Új hozzászólás Aktív témák