Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
Kitakat
üzenetére
Szia!
A konfig-hoz ajánlom a webmin-t!!! NAGYON JÓ!!!!!! Távoli konfigra!!!!!!!
Kb 3 perc és mentek a megosztások, pedig messze vagyok a LINUX GURU-tól!!!!!A samba-t pedig a synaptic-cal dobtam fel sima samba-ra rákeresve bepipálva és kész.
(a biztonság kedvéért az elején feldobtam egy lxde-t, kézzel indításra ha kell.)
De mehet apt-get-el is.
UBI Server 11.10-ből indultam ki, minimum telepítés csak az SSH-t a lemezről.+DELUGE+WEBUI-val tuti!!!! Készítettem egy torrent mappát csak a .torrent fileoknak, ide bedobod őket és ő automatikusan indítja akár a telóról is.
CSak a beállításokat még nem menti így az újraindítás uán újra újra konfigolni kellet a Deluge-t és hozzáadni a torrenteke,
ellenőrzi őket és OK, de ez is idő (fileok nem vesznek el)Előzőleg a samba4 nekem sem települt. Nem is erőltettem.
Épp tegnap telepítettem egy kis letöltőgépnek egy D525-re, mert a 32 MB ram a Tplink-nek torrenthez azért kevés akárhogy is akarjuk ráerőszakolni, ment, de valljuk be nem rá való, mert a fő feladatát már nehezen látja el.
D525-t most kIsérleti gépnek szánom, mert fenem a fogam egy JETWAY N550-re és egy 3x Gb LAN bővítőkártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Synology NAS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs