Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Azér' ne egyél meg!
Nem fikázom a választásod, teljesen jó. Spec a HDMI kimenetre gondoltam, meg eSATA-ra, esetleg S/PDIF, vagy FireWire, ha már "házimozi" PC. Lehet, hogy a jövőben kellhet. Természetesen a 3450 erősebb az integráltnál, és valszeg tudsz majd rá DVI-HDMI átalakítót is dugni (azt viszont nem tudom, hogy audiot támogatna e).
A Celeron pedig szintén majd anno kevés lehet HD filmeknél, ha esetleg még rögzíteni is akarsz.
Ahogy elnézem költséghatékony megoldást akarsz. Ha viszont megveszel valamilyen alkatrészt, ami a jövőben kevésnek bizonyul(hat), az már akkor mégsem olyan olcsó.
De tényleg csak véleményt nyilvánítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fikázom a választásod, teljesen jó. Spec a HDMI kimenetre gondoltam, meg eSATA-ra, esetleg S/PDIF, vagy FireWire, ha már "házimozi" PC. Lehet, hogy a jövőben kellhet. Természetesen a 3450 erősebb az integráltnál, és valszeg tudsz majd rá DVI-HDMI átalakítót is dugni (azt viszont nem tudom, hogy audiot támogatna e).