Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Na, kipróbáltam egy ilyen Atomos deszkát 1 Gb rammal. Nem MSI volt, de szerintem mind1. BIOS rendben volt, boot nagyon gyors, win telepítést pedig ki lehetett bírni. Nagyon gyorsan betölti az XP-t. HD film pedig meg se kottyan neki. 720p-ben a 300 trailerét néztük (.mkv) 1080ban pedig valami Microsoft demo wmv-t. Teljesen folyamatos volt a kép. 720p alatt néztem prociterhelést : 50-55% 41fokos CPU. Északi híd még hidegebb. Terhelés nélkül is kb ilyen "meleg" volt +- 2 fok. A chipseten volt venti, de szerintem feleslegesen. Ja, bitráta 8000kbps

Nem tudtam ellenálni, összeszerelés, teszt alatt beleszerettem és megrendeltem egyet magamnak
Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.
Szerk.: Lejátszónak KMPlayert használtam, a monitor csak 1024× 768-at tudott.
9#. hsz-ben van kép a fent említett kütyüről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.