- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Na, kipróbáltam egy ilyen Atomos deszkát 1 Gb rammal. Nem MSI volt, de szerintem mind1. BIOS rendben volt, boot nagyon gyors, win telepítést pedig ki lehetett bírni. Nagyon gyorsan betölti az XP-t. HD film pedig meg se kottyan neki. 720p-ben a 300 trailerét néztük (.mkv) 1080ban pedig valami Microsoft demo wmv-t. Teljesen folyamatos volt a kép. 720p alatt néztem prociterhelést : 50-55% 41fokos CPU. Északi híd még hidegebb. Terhelés nélkül is kb ilyen "meleg" volt +- 2 fok. A chipseten volt venti, de szerintem feleslegesen. Ja, bitráta 8000kbps

Nem tudtam ellenálni, összeszerelés, teszt alatt beleszerettem és megrendeltem egyet magamnak
Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.
Szerk.: Lejátszónak KMPlayert használtam, a monitor csak 1024× 768-at tudott.
9#. hsz-ben van kép a fent említett kütyüről.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.