- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Nem.
Steam fórum.
"Phil [Deck13] [Fejlesztő]
Hey hey, let me bring some clarity to this! Atlas Fallen is designed as a singleplayer game and offers an optional coop mode. So you can play it offline like any other singleplayer games on steam." -
podtibi
senior tag
Eddig nem tűnik újdonságnak. Kétlem hogy soulslike lesz.
-
wolfman
veterán
Hurrá, akkor ez sem érdekel. Egyfajta RPG hackNslash-re ki van éhezve a közönség, valami igazán minőségire, szóval igen, csináljunk coop játékot meg soulslike meg monsterhunter sokadik koppincsot, ahogy Bad Pritt is írta, mármint hogy sanszos hogy az.
Amúgy ránézésre eddig nekem bejövős, csak valami egyszerűbb de nagyszerűbb legyen.
-
Bad Pritt
félisten
Reméltem, hogy ebből majd kiderül, hogy soulslike vagy monsterhunterlike lesz a játék, de őszintén szólva úgy lett összevagdosva az egész, hogy nem tudom eldönteni továbbra sem.
Mindenesetre várós, talán jó kis koop kaland lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Atlas Fallen - Friss gameplay videó
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest