Hirdetés
Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #32500 üzenetére
xDez megy ki facebookra
loool belettem csicskítva: a csaj aki múltkor rámvolt kattanva, moondja h mióta elmondta h tetszettem neki nem is keresem, mondom drága, én előtte se kerestelek egyszer se, már ne haragudj xD nem változzott semmi, aztán jött egy beszélgetés semmi probléma, most írok vmit az egyik linkjéhez facebokon, erre leolt h én neki ne irogassak xD eddig meg az volt a baja h nem írtam, hát szakadjon magába
+ a facebook képén velem meg még egy haverommal van lefényképezve, menynire utálhat
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32488 üzenetére
ismertem
de jó.. odab@szóóós..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32478 üzenetére
yes, i know.
aaand? i seen it ....westc:
nah, én sem vagyok magas. elenyésző, átlagos kb 190 cm....
minden nap elmormolok egy imát, hogy nokia is ottlegyen a partin[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32439 üzenetére
gazember..igen
vannak köztük kiemelkedően jó emberek, aláiromnem, nem nyugodott meg. nőkkel csak a baj van. annyira komoly a dolog, hogy megkell látogatnom jósnő-ismerősömet. ide már segitség kell
nokia:jah, bocs...
passzolod?..eladó?
amúgy megértelek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32436 üzenetére
mucsi filmekért nem vagyok oda...az a káromkodás már erősen sok... sztem
nokia:
azért én elszégyelném magam, hogy csaj ilyet kérdez tőled. kapásból
azt már magyarázhatod akinek akarod.. az ott off ....
de miért nem veled egy magasságú SÜN-t fogsz meg, és raksz vödörbe. nah azlenne csak az igazi ereszd el a hajam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #32415 üzenetére
Nixx barátom: Szerintem sejted a válaszom. Bence a neved, Beni még oké lenne, de a házástól falnak menek. Petikeh gyáááááááá ráz a hideg...
westcoast: töröld le, úgy is mindig a legrosszabbkor fog rád írni. Pontosan ezért töröltettem magam myvipről is, mert kiöregedtem a 14 éves viván elkorcsosodott korosztályból... Azokból vett fel havonta 1-2, és teljesen ismeretlenül 25 perc után már baszogattak, miért nem járok velük. TRÉ-fA...
És ne add fel, 9.-esek mindig új remény. '94-'95-ös évjárat kifejezetten jól sikerült, emlékszem egész sok fugázni való volt benne, csak hát kiöregedtem. Mit akar az ember majd 19 évesen...
Na legények, megyek letámasztom mára a gereblyét, bár akkora faszságokat álmodok mostanában, hogy félek mi jön ma. 2 napja azt álmodtam, hogy új rádió van a ladában, és annyira sikerült elhinnem, hogy reggel kimentem megnézni, hogy tényleg-e???
2 vagy 3 éve volt még hasonlóan sikeres álmom. Annyira jól sikerült, hogy arra tisztán emlékszem, lamborghinim volt. Reggel felültem az ágyban, és rohadtul nem voltam vele tisztában, hogy ez most megtörtént e... De utána kifejezetten rosszul éreztem magam. Remélem a jövőbe láttam.
Jó éjszakát Csikánók!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32394 üzenetére
gyere talira, kapsz itókát
igen, jöhetnek
miért változott me ga google képkeresési oldalam?..
a képeket egy oldalra gyüjtötte" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32372 üzenetére
áhá...
westm:
biztos. legfőképpen, mert én nem tudtam semmirőla Töketlenek c. 90-es évek beli filmre ki emlékszik?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32368 üzenetére
és a srácnak gondolom van rendes korekt fizetsége is, nemdebár?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32364 üzenetére
aj nekem...ünk.
kedves topik, új Earlt köszönthetünk köreinkben
mától legyen a nevetek, Neoellenvetés többiek részéről?....
örülök neki, hogy ebben "élvezetedet" leled
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32362 üzenetére
én nőstényqrva akarok lenni....
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32302 üzenetére
.....hajrá..
én töröknek melózom..remélem nem "ideiglenes" 150 évig...IE alatt tiltást látok...
ez normális?...
jah, olvassak isválasz:
milyen SÜN szaga van ...
amúgy faya[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32300 üzenetére
sün? hmm.
nah, az best friend for nekem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #32298 üzenetére
szuper...
pls some info a főnökasszonyról?[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz pckownz #32204 üzenetére
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sztem ez volt éééééleted legnagyobb oltása. XD
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
-
törölt tag
válasz pckownz #32047 üzenetére
Ha nincs driver, akkor is van, mert a Windowsban van beépített.
Egyik, ami esélyes lehet, vagy ez. szükséges progik. Csinálhatod Win alól is, de DOS-ból is. -
subaruwrc
félisten
válasz pckownz #31993 üzenetére
epic sucks
na szerintem ez befér a mai zene hagyományba
chill / happy kategória
ja és dubstepEllie Goulding - Starry Eyed (Jakwob Remix)
fogyasszátok egészséggel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #31987 üzenetére
ELTE prog-mat? Az jó, jó nehéz, amúgy tényleg jó, csak elég nehéz...
ÓE-NIK tanterv, a tárgyak és kapcsolódásaik, előfeltételeik megvannak grafikus formában is: [link] Sok tárgy van, 1 tárgyból több is kiindul, meg van, hogy 1 tárgyhoz több is kell. Mindenféle szakon sok tárgy van.
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz pckownz #31945 üzenetére
Alsóerdőn van egy mini DH de én olyanokra gondoltam mint ami a videóban van... Azon le merem vinni a bringát simán.
No-kia: NWD 10-et megtaláltam virágboltba Kár hogy nincs magyarszinkron Mindegy, marad az angol, de megnézem
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #31921 üzenetére
nah faszom enegm ez se ijesztet meg, egy dolog van ami miatt most gondolkodóba estem (egy szó amit tegnap hallotam)
west: sör, nah citromos gössi, erre lehet megéri majd váltanom, csak baker így is nehéz megálni azon akurva deszkán meg pörögni tornázni rajta, hát még 2-3 sör után xD) lehet ez még egészséges is lenne, mint akevés bor
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #31910 üzenetére
Tényleg a lap garival van valami újság?
(#31913) pckownz: Nem is produkál érdekes hibákat a lap?
(#31912) westcoastog: Szerintem, ahogy az alkohollal van, ha csak néha, alkalomadtán iszik/iszunk belőle még nem árt, de nap, mint nap sokat inni belőle lehet nem a legegészségesebb. Nekem már márkásabb italoktól is volt olyan, hogy 5 percig hatott, utána majd' bealudtam.
[ Szerkesztve ]
-
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #31706 üzenetére
tetszik mi? azért mert előbb soksok tamást írtál, először csak a látóidegeidet teszem tönkre, aztán jön az agyad többi részének a folyamatos leépülése( hallóideg, beszédközpont, tapintás elvesztése, majd beáll az agyhalál)
gondolkoztá volna hamarabb , 'csög
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #31422 üzenetére
jaj most jut eszembe, tegnap majdnem verekedésbe keveredtem, van eg yhülye nyomorék gyerek aki összeszedett vmi új swiftet(14 éves, lop mindent) hűtővíznélkül szaladgál meg ilyenek, és hazafelé pont mentek el, 6 an voltak a kocsiba és ott padlózták le mellettünk a kocsit én meg belebasztam a visszapillantóba egyet, de nem jöttek rá h én voltam xD annaka kocsinak úgy is mindegy lett volna ha le is töröm
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #31316 üzenetére
Sziasztok!
Na egy ilyet elfogadnék!
Nixx: Gratula az új géphez! Aztán most már illene nézni egy 1.4V körüli 24/7 beállítást. Szerintem egy 3.5 benne lenne. Lehet még több is.
MÁS: Nincs valami megoldásotok a youtube gondra? Valami kegyetlen lassu minden böngésző alatt. Kezd idegesíteni. Más oldalról meg gond nélkül nézem a cuccokat HD-ben...
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest