Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
KIRA\/NOVA #28610 üzenetére
Jut eszembe, ha jól emlékszem 10.6 vagy 10.8 -as CCC-ben volt a 4800 wonder-driver. De azt hiszem a 10.8-as volt az, igen.
-
pckownz
őstag
válasz
Szerinted powerstrip már kuka.
Nekem random kékhalál/szemetelt kép volt a betegség, ilyenkor órákig nem ment a vga-m.
ATT föl, alulfesz, megnéztem hogy melyik órajel profilon döglődik, majd fixáltam a 2d profilt és sokkal kevesebb hiba lett. Netezésre elég volt, amig kitalálom, hogy mi a helyzet.
Elakartam adni, ezért lekaptam a hűtést, lefotózni hogy fizikai sérülés nincs, utána visszaraktam, és akartam képet a hibáról ezért ráment a furmark, viszont a ventillátor kábelét nem raktam vissza, elment a kép a francba, jó ideig nem kapcsolt be, de utána jó lett. Emlékszem, ide linkeltem képet, hogy 13napja ment a gép, mert nem mertem kikapcsolni, annyira örültem annak, hogy jó lett -
westcoastog
veterán
válasz
új windows?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Notebook hibák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest