- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi szépen.
Bár ott is kifejtettem a véleményemet, de hogy a jó fenébe lehetne már rávenni ezt az ATI Tray Tools-t hogy ismerje a 4670-est.
Egy ilyen régi videókarit nem ismer.
Mert ez már régi.
Nem jövőre akarom tuningolni, hanem most. Még hozzá úgy hogy működjön a Power Play is.
-
twollah
nagyúr
Kijott a program uj betaja.
Bovebb info itt.
-
tanulosSrac
csendes tag
Elkezdtem húzni a vast. Cpu (amd sempron 3000+) már maxolva.
Aztán jött a videókártya amit AtiTool progival álltam neki bütyködni:
Ati Radeon HIS x800 pro (16 pixelszalag működik)
Amikor find max core/mem-et csinálok már a defaultról (475/450) iszonyat el kezdd melegedni, és pár perc alatt 75+ ra kerül. Nem értem ,hogy miért mert ha felrakom 550/550-re akkor bármilyen játéknál 60-65között ingázik.Aztán amit még nem tudok hova tenni, hogyha csk simán klikkelek a Show3d View-ra akkor néha full befagy. Monjduk ezt defaulton nem teszteltem.
Lehet ez már Ati topic? o.O
Másik kérdés: milyen meleg az ami még nem káros a GPU-ra. Csak azért mert sokfelé-sokat olvasni.
-
dinka.86
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,h az ATitool-ban be lehet állítani 3 core és mem MHz-et. És láttam,h egy-két embernél a harmadik core MHz az magasabb volt,mint a másik kettő. Ennek mi a gyakorlati jelentősége?
-
ALI_G
veterán
ati tool-lal belehet kapcsolni a pipákat? van +4-em, de nemtom bekapcsolni.
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Azt kérdezném, hogy az Ati Tray Tools overclocking menu-jében mi a különbség a low level és a driver level overclocking method között? -
S*Tom*
aktív tag
Probléma megoldva! Catalyst 6.12 simán fut az ATiTool 0.26(Asus EAX1950Pro)
-
S*Tom*
aktív tag
Nem müködik az ATItool nálam sem.
Felraktam a 0.23-at de fel sem ismeri a kártya mag és mem órajelét.
0.25beta elment a kép és csak a restart hozza vissza a gépet.
Megnéztem a 0.26-al hátha a beta ver. miatt volt de itt is ugyanaz történt.
A régi kártyámon jó volt a program simán ment minden(Saphire 9800pro-Catalyst 4.12)
A hiba nem hardveres mert az új kártyán megy minden csak ez nem. Ja a Catalyst 6.14-et használom. Nem tudom mi lehet a gond?Talán a köv. verzió jobb lesz.
-
nemtommi
senior tag
válasz
Blackhole13 #110 üzenetére
Hőmérőszenzor hiánya miatt sztem még senki sem mondott le a tuningról
A melegedést simán meg tudod nézni az ujjaddal a kártya hátoldalán, de ha normális hűtő figyel a karidon (nomeg jól van felrakva), arra sincs szükséged, előbb fog kifagyni az órajelemeléstől, mint megsülni. -
athomi
veterán
válasz
Blackhole13 #110 üzenetére
Milyen 9600-os az?
Azért mert nincs hőmérő benne azért még lehet tuningolni! -
Blackhole13
senior tag
Én lemondhatok a tuningról
Sajnos az 9600-osomba nincs hő szenzor ezé asse tudom h mekkora melegedés húzás közbe -
athomi
veterán
Hali!
Find max core-nál nálam is elmegy a kép egyből ati tray tool-ban. -
nfsu17
veterán
Elnézést, hogy felhozom...
De find max core közben elment a kép, monitor kikapcsolt. Se kép, se hang. Egyik pill-ról a másikra. Szerintem ez így nem korrekt, mivel úgy hallottam, hogy ha már nem bírja visszavesz picit, és nem folyik le az alaplapról a vidkari (persze ez vicc, baja nem lett).
miért? -
oO7
őstag
Hi all!
Olyan kérdésem lenne az Ati Tray Tools -al kapcsolatban, hogy lehet e olyan gameprofilokat beállítani mint a PowerStrip -ben ? hogy egy játék exe-jéhez hozzárendelek egy color profilet és onnantól kezdve automatikusan ha indítom a játékot átváltja... ha kilépek a játékból visszavált alapra. -
Bhoeurh
tag
-
Bhoeurh
tag
.
-
lajo
senior tag
Bocs ha már kérdezték de nem láttam !Szeretnék a videokártyámon tuningolni:Már csináltam egy + lapozofájlnak egy partíciót és most az ati tray tools programot feltettem és sajna nem tudom használni! Nem tudná valaki leírni pontosan? (szájba rágósan)
9550 128 bites 128 megás
Előre is kösz -
Balinov
titán
Üdv néktek, gyorsan átfutottam a topikon de nem találtam a kérdésremre választ.
Szóval, lenne 1 Sapphire R9500 128mb-os, 128bites, 3,3ns-es Etrontech antituning ramokkal, 8pipeline-nal, lecserélt hűtéssel, ramokon zalman vcf700 rambordákkal.
Mind az AtiTool ,mind az Ati Tray Tools (kb 2 hete töltöttem le mindkettőből a legfirsebb verziót) mikor a find max mem/core-ra opciót választom lefele kezdi el tesztelni a gpu-t és a ramot is. a gyári 275/270 helyett,mikor 260/260 környékén járt ,fogtam és kilőttem mindegyik programot. Mitől lehet ez?
Ja, az 5.8-asra épülő Omega Catalyst-ot használom.
köszi az észrevételeket,infót.
Balinov -
sziasztok! az lenne a kérdésem ,hogy az ati tray tools elég csak egyszer felrakni és drivercderekor nem kell ujra? (gyk nem hal be egyéb... bocs ha hüle a kérdés) 2. pedig ,hogy hogy állítja az aa -t meg a többit. a driverben vagy külön (pl ha vmit beállítok a driverben akkor az az ati tray toolson is beállítódik?) előnyök/ hátrányok
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- b Eladó 7 db ASUS TUF RTX 3070 Ti Megkímélt, bevizsgált kártyák, egyben olcsóbban!
- Radeon hd 4870 csere vagy eladas
- GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3080 XTREME 10G (A legerősebb 3080)
- GAINWARD RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix - Halk, hibátlan állapotban!
- Sapphire 6700XT Nitro+ (dobozos, garancia 2026.02.16-ig)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest