- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Amazon Fire TV stick/box
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Nekem egyáltalán nem tetszenek ezek a technológiák,inkább maradnának a sima DX/OpenGl alapú engine-nek,azokkal is mennyi mindent meglehetne oldani.Csak néhány példa: Chrome Engine 4-be beleültetni a DX11-et és megturbozni a poligon menniységet(több millióra),és vmi féle modon hasonlóan eljárni a CryEngine-nel, ja és a GTA4 engine-jéből is sokkal több kihozható lenne.Minek ezek a sz*rs*g*k mint a raytracing,meg a softver render(Nv hülyeségei).Ezzek sokkal erőforrás igényesebbek mint a DX/OpenGl alapú rendszerek nem
.
-
a második az tetszik, de az elsőt csak amolyan technológiai f... akarom mondani melldöngetésnek érzem. én már nagyon szeretnék látni egy olyan játékot (legyen az FPS, FPRPG vagy autós), ahol nem fullad bele az engine abba, ha 15-20 (ne adj' Isten 50-60) egyéb karakter animálgat körülöttem...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest