Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
válasz
cowboy_bebop #34645 üzenetére
Elvileg a 4670 váltja, tehát rövid ideig lesz elérhető a 3850
Valamivel lassabb a 4670, viszont akinek fontos a kisebb fogyaztás és méret, és a plussz tápcsati ments kialakítás, az jobban jár a 4670-el -
as_Rock
őstag
-
as_Rock
őstag
válasz
katt777 #33086 üzenetére
Értelek
Én, csak arra gondoltam, hogy nem a legalacsonyabb feszt és frekit, hanem egy kicsit magasabb de biztos stabilt talán már belőttek a szakik, ami minden típusnál megy, de a gyárinál mégis alacsonyabb valamivel.
Gondoltam, hogy NFS alatt már high3D megy, az érdekel inkább a low3D-t mikor használja
Ennyit nem ér meg nekem az ATT, inkább marad a mostani, 45 fokra belőtt ventiindításos bios, kicsit porszívózik ugyan, amikor már megy a game, de olyankor fejemen a füles így nem zavar -
as_Rock
őstag
válasz
katt777 #33064 üzenetére
Ezt az ATT-s játszadozást, és magát a telepítését szerettem volna megúszni azért kérdeztem
ATT eltávolítása von valami következményt majd maga után, illetve mielőtt majd eltávolítom valamit vissza kell majd benne állítani, nehogy benn maradjon a rendszerben mint default érték?
A low3D-t lényegében mikor használja a kártya? Gondolom pl. Need for spped alatt már a 3D beállítások mennek -
as_Rock
őstag
válasz
TomBoy1986 #31029 üzenetére
Hűtésnél kicsi, zárt ház esetén nem nevezném túlbecsült dolognak a házból kifelé fújó verzióra való igényt, egyébként igazad van, ha jól szellőzik a ház nincs jelentősége.
-
as_Rock
őstag
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Kis házba (Antec NSK1300) tennék 780G-s alaplapot és mivel néha játszom is egy olyan videókártyát, ami 2 slotot foglal és kifújja az általa termelt meleget a házból. (A házból csak a táp 12cm-es ventije viszi ki a keletkező hőt és befelé is csak a tetején látható kis rácsos vackon jut levegő)
Asus 3870-re gondoltam, mert 2D-ben ha jól tudom visszaveszi a frekit, és ha nem tévedek az IceQ hűtéshez hasonlóan itt se marad a házban a videókártya melege, de ha tévedek szóljatok
Jelenleg egy 3600+ X2 van a gépben ehhez gondolom egy HIS IceQ 2600XT is elég lenne, de tervezem a proci 5000+-ra cseréjét (tuing nem lesz, sőt amennyire lehet alulfeszelem majd a procit), táp egy Zalman 360-as.
A házban van még 1 TV-kártya is, bár gondolom ez lényegtelen
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest