Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
WesTM:keresd katt honlapját..talán neki van!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
"Ennyire sokat számít a borda még venti mellett is? " hogyaviharbane?!....javul a hőleadó felületed,a bordák álltal..!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
hakos1987
őstag
azt nem tudom, hogy kibírná-e, sztem játék nélkül inkább, mint játékkal, de a következőt ajánlom... elmész bármelyik hipermárketbe, zebrába, és találsz tesa kétoldalú ragasztót... abból a legvékonyabbat ha megveszed, bőven megfelel, én is azt használom! Elvileg nem hővezető, de vmennyire képes átvezetni, mert melegek szoktak lenni a bordák...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Több oka lehet a problémának.
1. lehet, hogy nem bírja többmagos procikat a játék, ezt kipróbálhatod, ha letíltod biosból az egyik magot, vagy a folyamatkezelőben beállítod, hogy csak az egyik magon fusson
2. valami driver nem tetszik a játéknak, ez - tapasztalatom szerint - gyakran a hangkártya drivere, amit érdemes újratelepíteni (egyébként is mindenből tedd fel a legújabbat)
3. lehet valami catalyst bug is, talán régebbi driverrel is érdemes kipróbálnimost hirtelen ennyi jutott eszembe
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest