- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Szia, köszönöm a válaszodat. Sokat segítettél.
Azt viszont sajnálattal hallom, hogy a proci kevés lenne alá (bár ezt már hallotam egy sráctól, hogy "lehet kevés lenne neki".) Sajnos mivel a proci E4 steppinges, nem sok tuning potenciál szorult belé. (szvsz 2630 az amit még 1,4 v n elvisz (droppal 1,391) 24/7 ben, stabilan. 2700-hoz már 1,47 kell a kicsikének, hogy stabil legyen, amit nem szivesen adok neki, főleg nem 24/7 re.(lehet megmurdálna rövid időn belül)2600xt-ről pedig váltanom kellene, mert minden játék/teszt szebesít, hogy hatalmas limitem van. (ugyanannyi fps-em van 2ghz-el mint 2,63ghz-el)
3850 azért lenne jó alernatíva, mert szvsz ugyanannyiért lehet hozzájutni mint egy x1950pro-hoz (ami nem nagy előrelépés a 2600 hoz képest.)
Amúgy ha már a procinál tartunk, miért van nagyságrendekkel kevesebb fps-em, ha beállítom, hogy a második magot is használja a css ? (azt a tippet kaptam, hogy vga limit miatt,) lehet ettől?
Amúgy érdemes lenne váltani? Vagy annyira kevés alá a proci, hogy nem hozna semmi +-t?(tudom, ha rendesen kivan hajtva, 2* akkora teljesítménye van, mint a 2600-nak...sőt...)
Köszönöm
ui.: oPalRx7[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest