- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
válasz
katt777 #27026 üzenetére
A dőlt betűs rész a lényeg,arra reagáltam,az eleje csak a szövegkörnyezet miatt...
A dolog összetett.
Tehát szerinted ha egy játéknak változó a grafikus megjelenése,értjük ez alatt a gyors fps váltásokat minden bizonnyal,amit szerinted nem bír egy húzott kártya,akkor -ha rosszul van megírva a játék- (egyáltalán mi az hogy rosszul,ezt mégis ki dönti el,egy abszolút laikus,vagy fejlesztő vagy?) könnyebben kifagy a tuningolt vga-k alatt.
Szerintem egyáltalán nincs így,ez inkább hardverre lenne visszavezethető,nameg annak a meghajó szoftverére.Hamár amúgy is "Catalyst-mániás" vagyEgyáltalán milyen vga-ról beszélünk?Nv-Ati,mennyire túlhúzott?
De lehet hogy mellékvágányon vagyok,ezesetben kérnélek kifejteni mit jelent az egyenletes grafikai teljesítmény játék esetében..ez 1000 meg 1 dolgon múlik. A másik oldala ismét a maga a vga,inkább arra áll az "egyenletes grafikai teljesítmény"-t adó jelző.
Kb olyan amit írsz,mint egykoron a kalóz,(agyonmásolt,narrátoros) VHS filmeknél,minél nagyobb robbanás volt,annál rosszabb volt a kép,bármilyen videóba is néztük
A fenti kijelentésed abban a formában nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged