Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNagy
csendes tag
válasz
katt777 #44193 üzenetére
Sziasztok,
Beleolvasva a vita előzményeibe, annyit hozzátennék, hogy három kártyának van Directx verziótól függetlenül hasonló teljesítménye, ezek a 3870X2, a 4870 és az 5770. Hasonló konfigokon már mindhármat volt szerencsém kipróbálni. Nekem ASUS 3870X2-m van, és bátran állíthatom, hogy gyakorlatilag észrevehetetlen különbségekkel azonos teljesítményt nyújt mindhárom kártya. A kártyák teljesítményét mindig mindenki figyelembe veszi, ám egy dolgot eddig még mindenki figyelmen kívül hagyott. Ez pedig a hang. Ismerve mindhárom kártyát (ASUS 3870X2 nem ref.hűtős, Sapphire 4870 Vapor-X és ASUS ref.hűtős 5770) azoknak, akik most terveznek vga-t vásárolni, csakis az 5770-et tudom ajánlani. Ugyanazt a teljesítményt gyakorlatilag hang nélkül nyújtják, és ez szerintem nem mindegy. Nagyon jó kártya az X2, de este, amikor alapvetően már csend van, a hangja játékok alatt eléggé idegesítő. Egy fokkal már jobb a Vapor-X-es 4870, de az is be tud hangosodni. A sima ref hűtős 5770-nek, legalábbis, amit én próbáltam, annak semmi hangja nem volt.
Szóval ha valakinek a zaj fontos szempont, akkor felejtse el az X2-t, mert nagyot lehet csalódni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Androidos tablet topic
- GTA VI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest