- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
válasz
thomasthomas #63 üzenetére
tudom hogy az elöbbi kérdésem nem pont a topic címéhez kapcsolódik,de remélem tudtok választ adni rá, mert 2szer ugyanazt 1 fórumon nem lehet
-
thomasthomas
tag
hi!
de ha az x1650 XT bvezető ára 150USD akkor mo-n 35-36-37K lesz(megjelenéskor)...és 1 hónap után minimum 6-7K val le fog menni=akkor milyen kártyák lesznek 38-39Kért?...mert ez érdekelne legfőképpen.....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
hi!
miért ez nem azt jelenti?(nem hinném hogy rosszul fordítottam volna)
8 pipelines with 24 pixel shaders and go up against NVIDIA’s GeForce 7900GS
(ez csak egy rész a mondatból)
amugy el tudnám képzelni mert a 7900GS 20 PS és 7 pipelines az xt pedig (+ meg ha lehet moddolni) 24PS és 8 pipelines
....ha jól megcsinálják az órajeleit(és a többi lényeges dolgokat) akkor nem csak épphogy erősebb lenne hanem megközelítené a GT szintjét is!. -
thomasthomas
tag
hi!
most olvasom hogy az x1650 XT jobb lesz még a a GeForce 7900 GS kártyánál is?ez igaz?....mondjuk az igaz hogy a gs nem 24 pixel shadert tartalmaz hanem 20-at.... -
thomasthomas
tag
igaz a 1650 pro most 35-40k de az a kártya le fog menni szerintem 25-30k ra is, mivelhogy most a legdrágább(mivel nemrég jelent meg)...az xt ára megjelenéskor szerintem 45k körül lesz az az ár pedig 1 hónap után lemegy 35-40k közé+ még az más ati s kártyák ára is csökkenni fog(1800GTO stb, de ezek már 50k körül lesznek....)
én majd a x1650 xt órajeleire és a legjelentősebb részeire leszek kiváncsi. -
thomasthomas
tag
válasz
Komplikato #32 üzenetére
hi!
én nem ugy értettem hogy 1650 pro 256mb DDR2 pci e hanem ugy hogy1650 XT 256 mb ddr2.......annak remélem 40k alatti ára lesz...... -
thomasthomas
tag
válasz
Komplikato #30 üzenetére
hát....akkor megelégedek a 256mb ddr2 es rammal(remélem nem lesz 40k fölött)....amugy sincs annyira sok különbség köztük...vagy megprobalok még gyűjteni..amugy hol lehet kapni pro-t 35-40k között?, mert én még nem láttam sehol magyar oldalon...
-
thomasthomas
tag
hi!
nem tudtok a x1650 pro vagy xt vel kapcsolatban egy átlagos árat mondani?
az x1650XT ugye nem lesz 40k fölött?mert kinéztem ezt a gépembe....(nem pont akkor venném amikor megjelenne(mert tudom akkor a legdrágább) hanem december elején)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged