- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
RexpecT
üzenetére
Ha a lamellák hosszabbak lennének és szélesebb lenne, lazán vinné, nagyon kicentizték
Itt megint csak az ár számít, ha sokkal drágább mint az új gddr4-es, akkor nem éri meg. Persze akinek a fontos, hogy ne foglaljon el maga alatt még egy slotot, annak máris megéri. Kiegészítő ventit meg könnyen lehet elé, mellé, vagy fölé tenni...én mondjuk ígyis-úgyis tennék
Egy jó 12-esnek nincs hangja, mégis akár 20-30 fokot is hozhat loadon.szerk: Remélem az rv740 ilyen hűtővel is jönni fog kezdetektől.
-
fer
őstag
válasz
RexpecT
üzenetére
Nem tudom, a vga hűtők terén nem vagyok annyira jártas, de egy tippet adhatok, csak keresőt kell használni [AC S1r2]! Én is véletlenül vettem gainward-ot, csak azért nem foglalkoztam a hűtéssel, mert van itthon egy zalman, és ha nem felelt volna meg a gyári, akkor azt tettem volna rá, de mivel nagyon csendes, jól szabályozza (én még bios módosítással lejjebb is vittem az alap fordulatszámot) ezért nem bántottam! Szeretem ha csendben van a gép, pláne éjjel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Opel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Autós kamera eladó
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és véletlen nem gigabyte 4670ed volt
? lehet én emlékszem rosszul ,de gondoltam rákérdek