Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hogy tenne már
Én meg a lingóban voltam ma, kicserélték a gyári döglött BD-met, kérdeztem a sráctól hogy kaptak-e negatív visszajelzést a GB 4670-ről, aszonta' nem. kb 50-et adtak el, holnap ha minden igaz megyek és meghallgatom náluk a csodát
Éppen akkor voltam benn mikor bevételezték a cuccokat.szerk: Van LCD tv-d? Ha van nézd már meg HDMI-n mit működik, elég érdekes dolgokat produkált anno az enyém egy philips tv-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én meg a lingóban voltam ma, kicserélték a gyári döglött BD-met, kérdeztem a sráctól hogy kaptak-e negatív visszajelzést a GB 4670-ről, aszonta' nem. kb 50-et adtak el, holnap ha minden igaz megyek és meghallgatom náluk a csodát
Éppen akkor voltam benn mikor bevételezték a cuccokat.