Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27 #6831 üzenetére
ja ti se vagytok angyalok anno vettem egy vidkarit (Inno) egy nap alatt elhalálozott (csak játszottam semmi tuning )visszavittem azt mondták kizárt, hogy az rossz hozd be egész gépet, majd mi megnézzük hol a hiba,3 nap után benyögték nem jó a vidkari
aztán 4x játszották el gyere vissza jövőhéten 1hónapig nem lett volna gépem,ha nincs integrált graf
aztán visszaadták a zsét,mert nem tudták cserélni, mert nem volt olyan kártya,de helyette mindig felajánlottak a pénzemért egy ratyibb kártyát
nemrég meg nekem kellett utánna járnom, egy gyárihibás pendrive miatt (kingston 8Gb)
az eladó azt mondta,hogy az normális amikor 300-500kb/s maximális írási sebeség van mivel nincs sehol se feltüntetve mit tud a pendrive
otthon néztem utánna neten, meg is találtam,hogy hibás a széria és szó nélkül cserélik nagykerbe, ezt megnézettem eladóval oszt kicserélte
és még sorolhatnám
egy csomó ilyen eset után ne csodálkozz, hogy a vevő is simlizik -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #6831 üzenetére
Minek szóljak hozzá olyan témához amit már legalább négyen beszélgetnek, jöjjek ide okoskodni én is, és bólogatni a többi ember mellé?
Én tudom, hogy neked igazad van, nem azért írtam, hogy meggyőzzelek az ellenkezőjéről. De ennyit forrongani ezen... Minek átesni a ló túloldalára? Úgy teszel mintha úgy jött volna ide, és azt írta volna, hogy "adjatok tanácsot, hogyan basszak ki a köcsög boltossal, mert szemét módon kajakra elcsesztem a videókártyámat, és most rajta akarom leverni a saját hülyeségemet". Inkább az van, hogy egy tizenéves kölöknek valószínű fogalma sem volt róla, hogy mivel járhat ez az egész procedúra. De most ezért itt ostorozni napokig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest