- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Szintetikus, mert nem ad 1értelmű információt egy vga tudásáról. Viszonyítási alapnak talán jó egy ilyen, de én arra se használnám. Ha egy vga teljesítményére vagyok kíváncsi, akkor 10-20 game teszt, különböző felbontásokon és szűrőkkel, és nagyjából képben is vagyok
Stabilist tesztelni viszont tényleg jó..én a 3trémárkokat, everest bencheket, meg a super PI-t se szeretem, bár annál legalább van olyan valós alkalmazás ami tényleg teljesítményében is úgy viszonyul a cpu-hoz, mint amilyen a PI-s pontszáma, de nem jut eszemmbe a neve..nade no more OFF, mert kikapunk
-
fagy53
nagyúr
Pedig a smile-t pont erre találták ki, hangulatjelző és ha az illető jól használja lehet következtetni arra is amit nem írt le, ill. jelen esetben a sorok között bújkáló ironiára.
Mivel nem látjuk a másik fizimiskáját, ilyen mankóval kell élnünk. Chaser jól használta, jól lehetett következtetni belőle a vigyorra az arcán.
A Furmark valóban jó kis tesztprogi a VGA-nak, bár most éppen haragszom rá, mert az egyébként jó VGA-mat szűk 2000 ponttal díjazza, ami számomra több mint érthetetlen.
A melegedés, vagy stabilitás vizsgálata viszont nagyon jó, csak azt sajnálom, hogy a procinál csak egy magot használ.
A terheléséről meg azt kell tudni, hogy kb. 20%-kal jobban terheli a GPU-t, ennyivel többet is fogyaszt, mint a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Stabilist tesztelni viszont tényleg jó..én a 3trémárkokat, everest bencheket, meg a super PI-t se szeretem, bár annál legalább van olyan valós alkalmazás ami tényleg teljesítményében is úgy viszonyul a cpu-hoz, mint amilyen a PI-s pontszáma, de nem jut eszemmbe a neve..nade no more OFF, mert kikapunk