- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ha láttad a tesztet akkor láttad azt is, hogy azonos órajelen mentek és nem 600-as FSB-n hajtottam, hogy kijöjjön a foga fehérje...
Az is hozzátartozik, hogy egy fórumtárs kért fel rá, hogy nézzük meg mi a különbség azonos órajelen, de gondolom a linkelt topikot visszaolvasni luxus.
Elárulnám, ha rám célzol, akkor mindezt szakmai topikokban halásztam össze és nem gémer topikban. 90%-a pedig témával kapcsolatos, aminek kb 60% segítségnyújtás.
Peace, de ez most nem jött össze....
Amennyiben még ár/ érték teszt érdekel: van itt egy E6400-as masina P35-el, ha gondolod azzal is megleshetem mit mutat, nem sok eltérés lesz ugyanazon órajelen a 8500-hoz képest, viszont az AMD-re rá fog verni.... elég sokat tesztelgettem anno, így tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest