- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3323 üzenetére
Ha láttad a tesztet akkor láttad azt is, hogy azonos órajelen mentek és nem 600-as FSB-n hajtottam, hogy kijöjjön a foga fehérje...
Az is hozzátartozik, hogy egy fórumtárs kért fel rá, hogy nézzük meg mi a különbség azonos órajelen, de gondolom a linkelt topikot visszaolvasni luxus.
Elárulnám, ha rám célzol, akkor mindezt szakmai topikokban halásztam össze és nem gémer topikban. 90%-a pedig témával kapcsolatos, aminek kb 60% segítségnyújtás.
Peace, de ez most nem jött össze....Amennyiben még ár/ érték teszt érdekel: van itt egy E6400-as masina P35-el, ha gondolod azzal is megleshetem mit mutat, nem sok eltérés lesz ugyanazon órajelen a 8500-hoz képest, viszont az AMD-re rá fog verni.... elég sokat tesztelgettem anno, így tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest