- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2267 üzenetére
A tesztre vonatkozó dolog oké, viszont a Clear Sky-t nem értem. Idehaza van egy Sapphire 4850 és egy 4670-es is. Még az előbbivel sem megy fullon (azaz maximum beállításokkal) 1280-ban. Pedig nem egymagos P4 van alattuk.
Az is lehet, hogy a folyamatosságról alkotott nézeteink nem egyeznek. Nekem 30fps szaggat, másnak meg teljesen jó és folyamatosnak érzi. Én olyan 40fps körül (kicsit felette) kezdem folyamatosnak érezni a képsebességet, szóval ami maxon "jól megy", az az én olvasatomban annyit tesz, hogy 40fps alatti értéket soha, semmilyen körülmények között nem látok. Nah, ha a Clear Sky-t felhúzod csumára, kötve hiszem, hogy így menne, erre még a 4850 se képes. (Többféle driverrel is próbálkoztam, illetve a játékkal is "elszórakoztam") Kicsit irigylem azokat, akik 25fps-t folyamatosnak gondolnak, hiszen nekik akkor gyengébb vga is elegendő ugyanahhoz az élményhez.
Nyugtassatok meg, hogy bennem van a hiba, de két különböző gépen, különféle driverekkel is ezt tapasztaltam. -
brownus
veterán
válasz
tzsolesz #2267 üzenetére
milyen ez a clear sky, jó? FPS?
és ez szerintetek miért van?-> (nálam)
sokan sokfélét mondtatok már, de nálam a dx9 vált be, sokkal szebb és FOLYAMATOS képet ad!! dx9 - 1440*900 e beállítások mellett 25-30fps van átlagban ami elég (nem készülök fps bajnokságra...) . soha nem szaggat be, míg dx10-es beállítások mellett 1024es felbontásban is beszaggatott... a catalyst 11 van fent, plusz a legújabb fc2 patch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest