- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
bundaska #20417 üzenetére
Nem azt mondtam hogy neked nem sikeredett
Csak annyit szerettem volna közölni, hogy nekem pontosan azt írja ki, hogy "The Battlefield 3 game is only available with Battlefield 3 Edition. Please verify your grafics card is registrered to your SSC account and try again."
Tehát nekem nem engedi.
-
Huroq
senior tag
válasz
bundaska #20404 üzenetére
Áááá te BF3 mat kaptál?
Fene vinné el én is akarok
Én amúgy kettőt kaptam hozzá. Dirt 3 + Deus Ex Human Revolution. Most elvileg lesz valamilyen Sapphire promo, nem tudom a részleteket csak mintha valamit láttam volna, hogy ingyen jár majd az új BF3 kieg hozzá, ha regisztrálod a kártyát meg az arany tagságot.
-
Andris837
senior tag
válasz
bundaska #20271 üzenetére
A 3D résszel semmi gondom nem volt. 3DMark is simán végigment, video memory stress test is hiba nélkül futott le. Egyszerűen felmentem a youtube-ra és elkezdtem videókat nézni. Kis ill. teljes képernyő váltáskor esett szét a kép. Az asztalon fekete, ill. színes kockák maradtak amik vagy eltűntek frissítés után, vagy nem. 1-2 alkalommal volt "kékhalál" is. (persze youtube, vagy más flash videó lejátszása közben)
-
Dani_kp
addikt
válasz
bundaska #20169 üzenetére
Nekem az azonnali vga-s kérdések órájában FULL HD-s játékok futtatására a HD5850, HD5870 és HD6870-et ajánlottak 35-40k.s árkategóriába.
Viszont haver 2x2 gb ddr2 ram, intel c2q q9450 és egy HD6850-es társaságába játszik egy 83 cm-es full hd-s samsung led tv-n. Igaz nem csutka grafikán...de így sem rossz pl.: egy BF3-om, amit saját szememmel láttam közepes beállításon.
Egy másik haverom (DA3MON) pedig a jelenlegi konfigjában egy HD5770-el kezdett...és azt mondta, hogy jól fut neki minden 1920x1200-ba, persze neki sem full grafon, de aztán csak vett egy erősebbet, egy HD5870-est. Azóta még jobban meg van elégedve vele.
Én a jelenlegi gépembe egy HD6870-et szánok...egy HD4850-et fog váltani (persze azt már 1 hónapja eladtam...
)
Szóval ezek tudatában szerintem a pénztárcádra hagyatkozz, hogy mennyit áldozol rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest