Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarton2
üzenetére
Figyuzzatok, a sapp. hd6870 dirt3-masom egyrészt 1,180 volton (alap 1,175) 1000core/1200memoryt megy, ez tökjó. Viszont némi visszajelzésre lenne szükségem, mert gyanús a sebessége.
Proci az adataimban; Crysis2 ultrán full hd kb 33fps, de a pl Crysis Warhead ennyi sem, Witcher2 az extra mintavétel nélkül, de ultrán szintén 30-35 fps, extrával max 20.
A 3d Vantage benchmark (free verzió) szerint valami zűr van a rendszerben, de ezt lehet, hogy mindenkinek kiírja
ps.: A legutóbbi alaplap/processzor/videókártya cserénél nem telepítettem újra a windowst, mert ment anélkül is.
Okés ez így, vagy sem?
-
zoleeno1
veterán
válasz
kmarton2
üzenetére
Sapphire-t venném én is. Igaz nekem az a giga van amit linkeltél, de olcsóbban jutottam hozzá használtal (hozzá teszem semmi gond vele eddig), de ha újonnan venném én is Sapphire-t vennék. Ami giga mellett szól, mert úgy néz ki kivételesen ezt egész jól össze rakták, az a 3 év gari.
-
sakal83
addikt
válasz
kmarton2
üzenetére
Ma cserélték nekem gariba az 5850-met pont ilyenre. Eddig tetszetős. Idleben halk (40 C fokos,használat során megjön a hangja 60-70C között tartja) és 1000/1150-en szaladgál vígan. Tovább nem is próbáltam és nem is fogom. Egy hajszálnyival, mintha gyorsabb lenne, mint az 5850-n.
-
@matthew@
őstag
válasz
kmarton2
üzenetére
Elméletileg igen, én is olyan táp mellé tervezem és Phenom II X4 955BE proci mellé szóval el kell vinnie

Mondjuk egy fórumtárs 955BE mellé betett HD6950-et ilyen giga táppal és megy neki bár ez most csak egy szélsőséges eset
Amúgy nekem is ehy HD6870 tulaj mondta pm-ben h neki is megy olyan konfiggal mint az enyém egy XFX HD6870 szóval el kell h bírja
Neki van olyan konfigja mint nekem + HD6870, esetleg kérdezd meg pm-ben de tuti elviszi
-
zolisx4
őstag
válasz
kmarton2
üzenetére
Azért én a helyedben szétnéznék a hardver aprón is itt is vannak boltok és kedvezőbbek az árak .Sapphire kártyát kapni olcsóbban .MSI sem rossz.
malware
Sapphire HD6850 1GB DDR5 VAPOR-X Kártyát venném meg ,azért mert én ragaszkodom a márkához .
Amugy bármelyiket veszed mid 2 kártya jó a Gigabyte kártyának nagyon jó a két ventis hűtése talán kicsit zajos de ez ember és fül függő .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi