- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Érdekes, mert először tényleg semmi baja nem volt... Aztán jött az, hogy nagy riktán ilyen bevillanások voltak játékok alatt, de kiléptem, újraindítottam és nem volt gond. Aztán ilyen fehér és piros pöttyök jelentek meg elég elszórtan, főleg ott látszódott, ahol sötét volt (Skyrimben pl. a barlangokban a falakon). Most meg már iszonyatos...

Akkor gari lesz ebből, úgy látom...
-
-
Ez így ebben a formában akkora hülyeség hogy a fejem verem bele a falba. Most komolyan, a színvonal esik vissza, vagy csak mindenki szid mindent és egymás vérét szívják jelen fórum négy fala között!? Szóval a Gigabyte, mint gyártó nem is olyan rossz, sőt az egyik legjobb. Mint mindenből, előfordulnak itt is hibás darabok/termékek, úgy mint más gyártónál is! De az már biztosan nem igaz hogy rengeteg hibás darab van náluk, inkább csak annyi mint más cégeknél, de mivel van garancia, általában kicserélik és akkor gond megoldva. Nekem volt már nagyon sok "kék gyártó féle" termékem, egyikkel sem volt gondom, utóljára egy Giga 6850-es kártya volt a tulajdonomban, sajnálom hogy eladtam, bár most Asus DC 6850-es ketyeg a gépben, de nem azért cseréltem le mert Gigabyte volt ráírva, hanem mert nem fekete nyákra épült, más esetben mai napig hűen szolgálna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Parfüm topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rengeteg a hibás darab köztük.