- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotyek
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerintem sincs teljesen igazad, mert a fotókat elnézve, illetve a sok memória hibára utalás azt engedi sejtetni, hogy a Giga bevásárolt egy rossz szériás memóriát és azért vannak ezek a gondjai. Asus kártyáknál például ritkán hallottam ilyet. Persze ettől függetlenül valóban más gyártónál is előfordulnak hibás darabok, hisz Murphie törvénye soha nem alszik. Ami elromolhat az előbb vagy utóbb el is romlik

-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nincs igazad. A tapasztalat azt mondja,hogy 10-ből legalább 2 hibás a Gigabyte kártyák közül ennyit küldünk vissza nagyátlagban(az alaplapjaikkal is rengeteg gond van mostanában)Már ott tartunk,hogy Gigabyte kártyákat nem is nagyon rendelünk be.
Persze minden gyártónál van "selejt darab",de itt kimagasló. Én nem javaslom senkinek a vásárlását. 
(#18226) belinho: Amemóriák ciceregnek már elég sokon volt alkalmam sajnos meghallgatni,először én is azt hittem,hogy valami más,de a memória "énekel" rajtuk,nem is akér hogy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze minden gyártónál van "selejt darab",de itt kimagasló. Én nem javaslom senkinek a vásárlását.