- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
ittakary #9957 üzenetére
Ertem, hat akkor nalad amolyan "nagyon serult "kartya van.Ne is gondolkodj vidd vissza es probald barmi masra cserelni.
Azert irom ezt, mert nagyjabol ugyanabban a hajoban evezek mint te, annyi kulonbseggel, hogy az en gigam csak "aligserult" es ritkan produkalja a No signalt ezert nem is tudom csereltetni.Osszesen 2x jatszotta el a figurat egyszer NFSS egyszer Crysis alatt de minden egyebet bir meg az elozo biosal is (F3B_) Ugyhogy en kenytelen vagyok ulni vele viszont senkinek nem ajanlom.
Egy ismerosom cege , iden ujitott HW- ket (januar) es mivel gigabyteos forgalmazoval van szerzodese ezert jopar ilyen 6850 kartyat vasarolt.Mikor eloszor kezdtek szalingozni a hirek, hogy valami nem ok ezekkel a kartyakkal(addig nem is tudtak rola mert semilyen CAD vagy egyeb grafikai aplikacioban nem jelentkezik a gond) akkor teszteltek oket es legalabb- 5-6 kartya lazan kifekszik. Mitobb, egyik gepben egy marciusban vasarolt kartya ugyanugy no signalos , ezert en a " mar kifutottaka hibas peldanyok" elmeletben sem bizok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest