- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Én is mivel mindkettővel rendelkezem(sajnos az X6 csak teszt példány,de lehet marad).
Alap óra jelen nem sok vizet zavar,de mint fentebb említettem több a tartalék benne mint az X4-ben(X6 fórum és rendre 4-4.2ghz-kbe fogsz botlani).Black Ops2-Dragon Age 2-TDU2-Batman,3 Tré 2011
stbstb...Ezen játékok alatt az X6-gyorsabb mint az X4 azonos óra jelen és az új játékokban már alapból benne van az optimalizáció 6 magos procikra(régebbiekre patch mint fent említettem).Nem a 2010 nyarán született tesztekre kell hagyatkozni,(amik bekapcsolt TC vel mentek ami finoman szólva is kiforratlan) és a régi játékokra mert akkor merőben más világ volt.Akkor volt olyan szitu ahol lassabb volt az X4-nél,de azóta sok víz lefolyt a Dunán.Persze itt nem úgy kell érteni,hogy +2mag=+50%,de azért érezhető és főként egyre jobban támogatott.Van egy hasonló sztori az 2 vs. 4 magnál,ha jól emlékszem.Mást sem halottam,hogy minek a 4 mag...azért eljutottunk odáig,hogy de jó is ha van.Ezzel is el fogunk 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Alap óra jelen nem sok vizet zavar,de mint fentebb említettem több a tartalék benne mint az X4-ben(X6 fórum és rendre 4-4.2ghz-kbe fogsz botlani).Black Ops2-Dragon Age 2-TDU2-Batman,3 Tré 2011
stbstb...Ezen játékok alatt az X6-gyorsabb mint az X4 azonos óra jelen és az új játékokban már alapból benne van az optimalizáció 6 magos procikra(régebbiekre patch mint fent említettem).Nem a 2010 nyarán született tesztekre kell hagyatkozni,(amik bekapcsolt TC vel mentek ami finoman szólva is kiforratlan) és a régi játékokra mert akkor merőben más világ volt.Akkor volt olyan szitu ahol lassabb volt az X4-nél,de azóta sok víz lefolyt a Dunán.Persze itt nem úgy kell érteni,hogy +2mag=+50%,de azért érezhető és főként egyre jobban támogatott.Van egy hasonló sztori az 2 vs. 4 magnál,ha jól emlékszem.Mást sem halottam,hogy minek a 4 mag...azért eljutottunk odáig,hogy de jó is ha van.Ezzel is el fogunk