Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
alibaba78 #6689 üzenetére
Leírom még egyszer, submittel = beküld. Szerintem sokkal többen tesztelnek, mint ahány eredmény el van tárolva azon az oldalon.
Sondi1986: Nem a kártyától függ az ennyire magas pontszám, láthatod, hogy a physics score 9770, ami több mint a duplája a te 3.9GHz-es phenomos eredményednek. A 3Dmark pontvadászathoz processzor kell, lehet akármilyen kártyád. Amellett a 4GHz fölé húzott i7 mellett alacsonyabb GPU clock mellett is magasabb összpontszámot kapna a tag a mi eredményeinknél.
kop8: Nem tudom, az nem az én eredményem. Csak belinkeltem érdekességképp.
Biga123: A 300/300-as 2D órajelet az aktív overdrive eredményezi. Az már más kérdés, hogy mért jár ennyin annak a kártyája is, akinek a CCC telepítve sincs és nem is húzza a kártyáját semmilyen módon. Mindenesetre ez fényévekre van a kártya megsütésétől, ne lihegd túl.
Egyébként a topic azért van tele elégedetlenkedő emberekkel, mert az elégedett felhasználók nem jönnek ide minden nap leírni, hogy náluk bizony minden oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest