- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Nem.A Giga OC biztos halk(de vannak itt tesztek is).Nem mondtam,hogy nem halk.Én nem kívánok tőlük az életben több terméket vásárolni,de ez egy másik sztori...Én azt mondom,hogy ha már halkat akarsz akkor Scythe,vagy S1 esetleg víz és itt már tapasztalatból beszélek mindhárom esetében.Amúgy ez a halk dolog eléggé szubjektív.Itt kapásból sokan mondják,hogy a VaporX halk.Ez nagyjából igaz is amíg nem veszel egy Musashit.Na onnantól semmi sem lesz halk azt garantálom
Például D1Rect fórumtárs aki megvette a Musashim egyből cserélte a ventiket,mert neki még az is hangos volt
(Ő például vízről váltott ha jól emlékszem)Abu85(5535): Visszatérő hiba...ismerős ez a helyzet...6850+Giga?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Például D1Rect fórumtárs aki megvette a Musashim egyből cserélte a ventiket,mert neki még az is hangos volt
(Ő például vízről váltott ha jól emlékszem)