- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha a balanced-ről high performancra raktam az energiagazdálkodást, akkor az nekem is ritkította a BS hibát, de meg nem szüntette.
Először a nem stabil áramellátásra is gondoltam, de egy GTX580-at meg elvitt az 550-es Arctic tápom gond nélkül, szóval ez a gond kilőve.
Egyébként a legtöbb játéknál más-más segített, az egyiknél a Vsync állítás, a másiknál az árnyékok babrálása, a harmadiknál a felbontás változtatása.
Valamelyik külföldi fórumon már Full HD hibának hívják, mivel a legtöbb esetben ebben a felbontásban vagy e fölött jön elő a hiba gondolom mivel itt van durvábban leterhelve a kártya és épp azért valószínűleg itt a legnagyobb esélye a memóriavezérlőnek is túlmelegednie.
Ezt alátámasztja az amit a Metro 2033-nál tapasztaltam. Ott amint levettem a felbontást 1920x1200-ról, 1680x1050-re bármilyen grafikai beállítás mellett sem jött elő többet a BS. Még akkor sem ha amúgy 10 Fps-el ment a játék, tehát a kártya maga le volt terhelve, mint az állat.
Nem tudom mi a megoldás. Gondolkodtam, hogy veszek egy másik 6870-et, csak mondjuk most Sapphire-t és nem gigát, de már félek. Inkább várok egy 6950-et, vagy GTX 570-et.
Ráadásul azért bosszantó nagyon, mert eddig a legtöbb kártyám Ati volt, az előző meg egy GTX 460 1 gigás az nagyon stabil kártya volt, nuku driver szívás. De mondom a 460 egy kicsit kevés, veszek újra Ati-t, így lett a 6870. De ez most akkora csalódás volt, mind a BS miatt, mind driver szívások miatt (Maya 3d, After Effects és néhány játéknál), hogy Ati preferálás ide vagy a következő kártya lehet megint nv lesz.
Bocs a hosszú Hsz-ért.

Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adventi kalendáriumok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi