- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
Hát én nem akarom sértegetni a döntésed,de Asrock a részemről kizárva.....Nem,nem abban a tévhitben élek,hogy a márka még mindig szar.Konkrétan a lapodról is hallottam már,hogy a G.Skill meg Patriot ramokat nem szereti meg olvastam már,hogy 5870 CF-el random fagyott 2D-be...(nem táp hiba nem OC nem Windows,nem Bios...). A lényeg,hogy ugyanaz a konfig csak egy Giga X58A-UD3R-el azóta is vígan megy.Most ha Giga lapot veszem alapul akkor az 55K+egy i7 930 67K+6GB Corsair 1600MHz-es ram 42K=165eFT...namost az én kis konfigom ezen része 90Eft be van...szerintem azért a Quadom nem annyiva lassabb,mint amennyivel olcsóbb
-
zseko
veterán
Csak azért nem fogok venni NV karit, mert hejde tuningolható. Mint írtam, _nem_ érdekel a tuning, akár lehet, akár nem. Eddig egyébként mindig antituningos termékeket fogtam ki
és a legutóbbi 3850 előtt csak nv kártyáim voltak. De nem szimpatikus sem a cég, sem a politikája (lásd PhysX, MafiaII) Nem azt mondom hogy rossz, sőt, látom hogy jópár tekintetben erősebb, akár csak az Intel az AMD-nél. Ám mivel (majdnem) egy ATI-AMD fan vagyok, így nem veszek NV-t
Ha max beállításokkal nem megy a játék, akkor lejjebb veszem a beállításokat, ennyi
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Felőlem lehet venni gyárilag tuningolt terméket. Sosem voltam ellene ... magamnak nem vennék, de ez az én saját döntésem, és elfogadom más nézőpontját is. Nem is azért írtam le a mondandóm, mert nem vállal a gyártó a termékre garanciát. Csak azt akartam mondani, hogy a termék fejlesztője nem viccből állítja be azokat a paramétereket, amiket beállít, pontosan kitesztelik, hogy milyen értékeken nevezhető a rendszer annyira stabilnak, hogy azt az OEM partnerek elfogadják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest