Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Erősítő, hangfalak
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
himi-humi
csendes tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Sziasztok!
Nos a helyzet bonyolódott: a hűtést megoldottam alaplapról szabályozva. De játékot elindítva becsíkozott a kép (gondolom nem tettszett neki az új BIOS). Csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni ahonnét csak úgy tudok továbblépni ha lesikálom a VGA drivert és a windows7 által telepítettel futtatom aminél ugye max felbontás 1400xvalami és nem megy vele semmi 3d alkalmazás. Régi BIOS-t visszaraktam a kártyára és detto ez a helyzet? megöltem ? vkinek vmi ötlet? sem régi sem legújabb illesztővel nemmegy
-
himi-humi
csendes tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Hali!
Sikerült megflashelni a kártyát windows alatt, de semmi eredmény: Mind1 milyen BIOS van rajta ugyanúgy 100%on hajtja.Azt a megoldást ötlöttem ki hogy rákötöm a vga pwm-jét a cpu ra párhuzamosan és azzal hűtök. Kérdésem az lenne hogy a vga ventik is 12 voltosak? nem csak 5? Sehol nem találok rá választ pedig gugliztam 1 keveset
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Win-alatt sehogy nem fogja engedni! Majd figyeld meg a végére! Hogy mért azt énsem tudom!
Én is így jártam vele, pedig én újabbat tudtam volna rátenni, mert enyémen még a legelsők között jött ki, és régi biosa volt.Mégse engedte! Még a bios ID-ket is modosítottam! De ezt nem ajánlom annak aki nem vágja!
Dos alatt lehet egyedül, Atiflash-el ráerőszakolni! Vagy CD-DVD ről, vagy Pendrive-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest