Hirdetés
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tesztelni, hogy nem megint a CCC okozza-e a gondot. A szoftveres felülszabályozást továbbra sem tartom a meghajtó részének, jóval inkább a meghajtó hibáinak elfedésére szolgáló programnak, de ebben nyilván sosem fogunk egyetérteni. Nem tudom, ma hogy van (ezt elismerem, mert szerencsére rég leszakadtam AMD-ről, még ha most egy fixált meghajtós HD4650-et vagyok is kénytelen használni), de anno a "driver" hibáinak nagy részétől (inkább sz összestől) megszabadultam CCC nem telepítésével, és ezzel távolról sem voltam egyedül. Főleg, amikor a pp okozta villódzástól csak ATT-szal lehetett megszabadulni.
Visszanézheted, itt is volt nemrég, hogy profil-átírással kellett CCC-t javítani, vagy éppen AB-t használni tuninghoz. Szóval CCC-t én továbbra is leginkább erőforrásigényes bugpack-nek tartom.EarL 007: Ezt egyébként windows driver-hiányában is képes csinálni, pl. ha AHCI meghajtót nem telepíti az ember. Esetleg ilyen lehet a gond? Modolod a biost, és az "új" karit nem kezeli le? Nem tudom, próbálta-e valaki megváltoztatott bios-ú VGA-ra telepíteni a Wint, csak eszembe jutott. Lehet persze simán RBE hiba is. A legbiztosabb mindig a hexa kód átírása, minden szempontból. Ha tudod, mit kell átírni és hogyan, biztosan működik, ha nem, biztosan elcseszed.
zozoz1: Próbáld meg az első ventiket kifelé állítani, ha van alsó/oldalsó kivágás a gépen. MINDEN hűlni fog, főleg ennyi légkavaróval.
Ma már a HIS sem a régi, illetve emlékszem egy IceQ 3850 szériára, amelyhez én modoltam biost, mert elszarták benne az órajeleket (úgy rémlik, full 3D-ben mentek mindig), azt kellett mindenkinek felpakolgatnia, hogy rendben működjenek. Ma már csak átszínezik a hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest