- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pepe78
üzenetére
És 99%-os a gpu kihasználtsága? Játékok alatt nekem is 65-70°c között ingázik terheléstől függően. De játékok még meg sem közelíti a 99%-ot a gpu.
A ház szellőzése rendben van,azzal nincs gond. Kártya ki van takarítva rendesen,újra pasztázva. Nem tudom miért magasabb akkor nekem a hőfok. Lehet a flexnek jobb a hűtése, vagy valami spéci pasztát használsz, vagy nem teszed fel a gép oldalát

Korábban a régi házammal csináltam olyat hogy levettem az oldalát és kevertem rá a levegőt külső ventivel,akkor nekem is 55-65°c között volt a hőfok. Igaz az egy 6850 kari volt.A gpu alap órajele és a memória órajele neked mennyi terhelés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest