Legfrissebb anyagok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Véletlenül sem vitatkozni szerettem volna! Természetesen mindenki úgy használja a saját kártyáját ahogyan akarja. De nem értem mire jó az ha "agyon tuningolunk" egy 6850/70-es vga-t. Alap értékekkel is tökéletesen lehet használni,és akkor nem is melegszik az a szerencsétlen. Ha meg arra vágyunk hogy fullhd-ban mindent mixi-maxiba felkapcsolva 3 monitoron toljuk a kedvenc játékunkat, akkor meg szétégetve sem lesz elég. Be kell látni hogy akkor erősebb kártya kell.
Viszont érdekes módon pl hardverapón szinte soha nem látok egyetlen egy kártyát sem ahol leírnák...igen eddig meg eddig túlhajtottam.Ezért most biztos kapni fogok!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi