Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
válasz
Tothgera30 #18233 üzenetére
Én is azért írtam hogy ne vegyetek giga karit, mert mostanában nemtudni mivan vele de eléggé gyengélkedik!(említettem is hogy volt giga lapom nem is egy és semmi baja nem volt sosem)
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kifogok egymás után 2 hibás darabot...
-
Zsotyek
tag
válasz
Értelek én csak a képek alapján olyan mintha memória hibás lenne a kártya és én is másoktól az ismerőseim körében ilyen dolgokat hallottam, hogy volt olyan, hogy némelyik gyártó sajna rossz memória szériát vásárolt és így a kártyák szemeteltek és hibáztak. Ettől függetlenül én is azt vallom, hogy minden gyártónak vannak hibás darabjai. Van akinek akkora a szerencséje, hogy soha egy darabbal nem volt gondja, de sajnos van aki rendszeresen hibás darabokat fog ki. Elég csak átnézni a Samsung monitor topickba és akkor megérted miről beszélek.
De mindezektől függetlenül tudom ,hogy a Giga jó gyártó és valóban szívesen lecserélném a Sapphiromat egy 3 ventilátoros Gigára. -
miresz
veterán
válasz
Én sem azt írtam,hogy szar,hanem,hogy most elég erősen gyengélkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged