- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
jozsef11 #1699 üzenetére
Attól, hogy sokan azzal "tesztelnek", még nem lesz stabilitás-tesztelő program.
+tomic: Már egy maxos Vantage teszt is kivághatja a furmarkos beállításokat, de ott van a Fallout 3, a Borderlands (amely pedig nem is nagyon igényes), a Dirt 2, vagy éppen a Metro2033, csak hát nyilván kényelmesebb azt hinni egy banchmarkról, hogy az elegendő, mint esetleg órákat játszani. Persze ki-ki eldöntheti, hogy rendesen tesztel, aztán nyugodtan játszik, vagy futtat egy furmarkot, aztán valamelyik (szar, menthetetlen) játékban esetleg több órányi teljesítménye vész el egy random kilépés/fagyás miatt. Én Borderlands-szel jártam így, amikor azt hittem, több VGA-basztató játékkal is tesztelve, hogy stabil a VGA-tuningom.
martin66: Nálam ATI nV után mindig rendben ment, fordítva nem.
-
tomic
addikt
válasz
jozsef11 #1699 üzenetére
Próbáltad esetleg úgy is tesztelni a karid ahogy DroidMester mondta?
Nekem eddig az ő beállításai szerint alap feszen 970-1150Mhz. De így felment 86fokra is.
Most kb 1 órát toltam BO-val a te 1ghz beállításod szerint + fesszel és eddig nem volt probléma.
Nem tudom ez mennyire terheli de eddig ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest