- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
De azert elismerhetnek a hibat, es megnyugtatasul nyilatkozhatnanak, hogy dolgozunk rajta, nem?!
"Nezem az AMD forumon Gigabyte support kuldott az egyik felhasznalonak valami 10.10-bol faragott drivert amivel volt gyorsulas, de a problema nem oldodott meg.
Masiknak meg azt tanacsoltak rakja fel a 10.11-es drivert, ez is mutatja mennyire kepben vannak a supporton"Ilyenkor sajnalom, hogy meg nem adtam be a cv-met a giga-hoz.
Eszembe jut az a szitu, amikor visszavittem a boltba a 768mb-os asus gtx 460-at kompatibilitasi hibara hivatkozva. Bootnal fagyott a masina, de 4870-nel f@szan ment. Azt mondta az elado: Keves lesz neki az OCZ 500w-os modularis tap. Kerdeztem: Irasba adod?
"Meg kell tanulni, a szamitastechnika nyelve az angol"
Ez sajnos igaz.
-
///Krisz\\\
senior tag
szerintem meg pont az AMD tehet erről, mert ha egyszer forgalmazzák Magyarországon a terméküket és vállalnak is rá garanciát arra, hogy az működni is fog akkor ne nekem keljen már megtanulnom egy nyelvet ahhoz, hogy működjön az ő általuk Magyarországon eladott termék. (persze tudom, hogy "nem túl szerencsés", hogy nem tudok angolul, de hát azért akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest