Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• miresz

veterán

válasz diegho #14554 üzenetére

Már bocs,hogy beleszólok,de én is elolvastam amit írtál. Abban igazad van,hogy jobban járna egy újabb konfigal,de viszont én azzal nem értek egyet,hogy egyátalán miért költenek az emberek Intelre? (bocs az intel fanoktól) Évenkénti min. 2 cpu foglalat csere az biztos. Nincs átjárhatóság a hardverplatformok között. Amúgy is drága az intel,ezáltal még drágább lesz,mert pl,ha procit akar cserélni a páciens,az alaplap mehet a kukába,vagy áron alul adhatja el. Teljesítmény különbség meg egy átlagfelhasználó számára észrevehetetlen,max. a szintetikus tesztekben ütközik vissza,bár ott sem eget verő.

• DoxaM

aktív tag

válasz diegho #14554 üzenetére

Csak, hogy tárgyilagosak is legyünk, a 6850-ennel a crysis 2 - patch 1.9 - 1920x1080 - - DX11 enabled - hi res NO - és ULTRA beállítások mellett az fps 18-35 között van.Az alaplap elszállás igen...kérdéses, de mivel elméletileg minőségi japó cuccokból van, így nem hinném, h csak úgy pár év alatt szétesne.Nyilván van kivétel.Azért nem érted a 3x-os árat, mert levonogatod belőle a q66ból meg nem.Előző procim e6300 akkor rögtön -9k a q6660-ből akkor az 9ezerért újítottam.Ha nem6600at veszek, akkor kb értelmes H61-es lap 10-13 , normális i5 - 35k memó bele 5-6..és akkor ebből kell levonni az e6300-at (9). ddr2 (max4k) és alaplap max6.Tehát 53k - 19k 34..és ez több mint 3xosa a 9k-nak..és nem hinném, hogy ezzel a nagy platformcserével a c2-ben pl. dx11-ben 40 és 120 között lennének az fps-ek...2-3 év múlva ilyen logika alapján pedig megint cserléhetném.Konkrét linked a lost planet + többi játék multitaskjára esetleg?ha már úgyis le vagyok maradva, akkor felfrissítem ezeket a dolgokat, hogy az új játkok quad-hexára stbre is optimalizálva vannak konkrétan :) Ettől függetlenül tényleg levok maradva, mivel a gépem a dio 3-hoz kell max, többi játék nem érdekel sajnos..még CS source-al játszogatok néha, dehát az több mint jól megy...meg ment eddig is.

Új hozzászólás Aktív témák