- Senki sem töröl ennél jobban
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
A 6850-eknél is ugyanezt a dumát nyomtad hogy pár darab hibás
Aztán kiderült, hogy pár darab hibás, ~100.márkák között teljesítmény eltérés jelentéktelen nagyjából
Nem jelentéktelen, hanem nulla (azonos órajelen).hűtésben hangban lehet eltérés és másik gyártónál is van jó hűtős kari
De nem ennyi pénzért ennyire jó.Csak vannak akik elvakultan védenek bizonyos márkákat
Nem, nem védem. A boltosokat köpködtem, akik a szájukat húzgálták, amikor a bizonyítottan hibás 6850-eseket cserélni kellett. Most meg semmi gond nem volt, szó nélkül cserélték mind a két tag 6870-esét.Tőlem mindenki azt vesz, amit akar. De két hibás kártya után egy egész sorozatot selejtesnek nevezni túlzás. Mégis mért akarnám "védeni" a gigát? Jutalékot kapok tőlük ezért? Nem. Gyorsabb lesz tőle a kártyám? Nem (bár ha 1080 fölé menne, az azért ütne, de így is ez a PH leggyorsabb 6850-ese).
Megfogadtam a múltkor, hogy nem szólok bele az ehhez hasonló hitvitákba, de most vétkeztem. Majd meggyónom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest