- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissd01
tag
bocsi mobilról irtam és frissít magától.
-
kissd01
tag
hy!segítségeteket kérném.ma vettem egy accelo s1 hűtőt a 4850 mre.összeraktam,majd indítás után se kép se hang.megmozgattam a karit amitől a képernyőn szines csíkok jelentek meg.utánna pedig be ki kapcsol a monitor.meghalt a kari?:-( mit csináljak vele?
-
kissd01
tag
hy!segítségeteket kérném.ma vettem egy accelo s1 hűtőt a 4850 mre.összeraktam,majd indítás után se kép se hang.megmozgattam a karit amitől a képernyőn szines csíkok jelentek meg.utánna pedig be ki kapcsol a monitor.meghalt a kari?:-( mit csináljak vele?
-
kissd01
tag
-
kissd01
tag
Ez esetben remélem feltételezni,h a hűtőnek járt le az ideje mivel se csíkozódás se egyéb képi hiba nem lépett fel!
Köszönöm a segítségeteket!
Kap egy új hűtőt a kicsike
-
kissd01
tag
Lassan 10 perce megy és 105fokig melegedett!A hűtő egyszer felpörög majd leveszi magát.Ezt csinálja kb 5perce.Elég beteg hangja van
Meddig fusson a progi?
-
kissd01
tag
Hűtő kifújva.Furmark tesztet megcsinálom!
-
kissd01
tag
válasz
belaazallat #13901 üzenetére
1 hete vettem ki a gépből.De nem tűnt piszkosnak
-
kissd01
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Olyan problémám van,h a refhűtős giga 4850em azt hiszem haldoklik.A probléma nagy terhelés mellett jön elő(Avp3,BC2).A venti felpörög mint egy sugárhajtómű,majd egy pár perc és "No signal" felirat vigyorog a képembe!
Egy restart segít csak.A kari hőmérséklete 100fok fölé szalad...Vkinek vmi ötlet?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Jelszókezelők
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Asus TUF RTX 3080 010G
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest