Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz lala42 #1011 üzenetére

A PCIe-s karikkal nincs is gond, egyedül az AGP verziókat szúrták el a 3650 szériánál, csak nem merik bevallani ;) Szoftveresen próbálják helyrehozni, több-kevesebb sikerrel. Ezért kell többféle hotfix drivert próbálni hozzá, hátha egyik jó lesz. Nekem a 8.12 hotfix vált be.
    Amúgy igazad van, voltak olyan AGP-s karik amik nem kajáltak bizonyos lapokat, a gyenge AGP sín miatt. ;)
    A régi konfigomat nekem is elvitte a ratyibb táp, nem volt gond vele. Az igaz megpróbáltatás a tápnak egy erős CPU, és erős VGA. A mostani konfigomat, már nem bírta szegény LC-power táp.

dávid attila: Láma kérdés, de a tápcsatit rádugtátok a karira? :B
    Ha nem indul el egy harmadik gépben sem (ez már bőven kizárja a driver problémát), akkor tényleg gariztatni kell! Nekem egy szutyok ASrock lapban tökéltesen ment a Powercolor HD3650, még a HDMI drivert sem kellett feltelepíteni. A vevőnek már akadtak vele gondjai, de miután feltelepítette a HDMI-t, ment mint a hurrikán, és stabil volt.
    Erősen gyári hiba gyanús a karid, ha a 3.-dik gépben sem indul, vidd vissza! ;)

Új hozzászólás Aktív témák