- ASUS notebook topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz
Frenky87
üzenetére
Ha normális a boltos és némi megvesztegetés mellett akár bele is megy a gari megmaradásába, akkor csináld, de ha meg tudod Te is csinálni, akkor állj neki úgy hogy nem rombolsz, hanem szépen finoman sérülés nélkül leszeded a hűtőt, nem kell tudniuk, hogy le volt szedve. Költséghatékonyabb megoldás...
-
AirBooms
addikt
válasz
Frenky87
üzenetére
Ha nem tudsz választani, akkor csináltass. Biztos lehet.
Vagy nem bírná el a rendszer és túl sokba jönne ki? (gondolom eléggé megdobja a kari a vízrendszert)
Volt némi cinizmus a kijelentésemben, mikor azt írtam, nem tudok választani a hatalmas kínálatból.
Kérlek, mutass egy elérhető vizes blokkot erre a kareszra! R. Zoli még azt sem tudja, mikor lesz. -
AirBooms
addikt
válasz
Frenky87
üzenetére
utólag nézem h vizezel.... nem értelek... miért nem szerzel be egy blokkot hozzá?
Szerinted nem néztem??? Egyelőre nem tudom kiválasztani a megfelelőt a semmihez sem mérhető óriási kínálatból...
Amúgy pedig egy baromira jól szellőző Aurora 3D 570-es házam van, nem hiszem, hogy ez a gond. Még egy külön ventit is felraktam a ház oldalára, ami ramokat, meg a VGA-t fújja... A szobában pedig tegnap óta 26,5 fok van...
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

hétfőn DICE-olnánk + 2900 PRO CF. azért 1000 THX! 

Kicsi hangos nekem ez a kari egy Passzív x1600XT meg 8800GTS után