Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
Csaba_20_ #8411 üzenetére
Légyszives olvasd el már , mielött csak bele vakkantasz... 7600GT tett egy olyan kijelentést ,hogy a tápja -Zalman ZM360B-APS- elvisz kielégitően egy Quad és HD2900XT konfigot ... ezt pobáltam megcáfolni... az eszme csere két szálon folyt és viszonyitás kép hoztam fel a CF témát, leginkább annak a szemléltetésére, hogy milyen gáz ,ha az ember az ágak korlátjában ütközik és ezt pedig azért mert egy SR táp előnyeit ecsereltem amit egy forumtársnak merészeltem ajánlani...
-
Soak
veterán
válasz
Csaba_20_ #8408 üzenetére
Persze, de azért ,hogy havonta 1szer (ha egyátalán összejön) jol megnézzem hogy mennyit eszik a CF azért kicsit sok..
.. amugy hirtelen jött a teszt ötlete is, hirtelen akartam fogyasztás mérőt is, pont az ilyen témák végett ,hogy legyen konkrét érték, de nem sikerült... legközelebb biztos összejön
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest