- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
HolyFire #12162 üzenetére
Üdv!
Korábban olvastam, hogy vízhűtés bővítésén töröd az agyad. Én is elkezdtem beleásni magam a témába, bigwaterrel kezdtem... rájöttem, hogy fölösleges 12k-t adni egy pumpáért!
Hydor Seltz L20 pumpám van. 3-4-ért használtan tudsz venni. 1 baja lehet, a rotor, amit 600 forintért ugyancsak tudsz szerezni. 700 L/órás... innentől kezdve harmada annyiból megúsztad a pumpát. Cső ára elhanyagolható... CPU blokk... na igen... az húzósabb... persze vannak nagyon jó blokkok, de nem hiszem, hogy megérnék az árukat, cserébe 1-2 fokért... Az én rendszerembe egy MAG CPU blokk van, amit 6 k-ért szereztem, csak 1X volt használva teszt erejéig. A phenomomat alap 36-40 fokon tartja, terhelve 50 fölé nem nagyon megy, de úgy, hogy a rendszerbe van még kötve NB blokk és a 2900XT-men egy egész karit lefedő EK-FCR600 blokk.....Vagyis, ha bővíteni akarsz, sztem 10k-ból meg lehet úszni! Ami kevesebb, mint egy drágább, de nem jobb pumpa ára....
remélem tudtam segíteni! ha kérdésed van, írj nyugodtam akár privibe is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest