- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Armando_19 #10373 üzenetére
Csak a VGA-t akarom illetve gondoltam hogy bígvóterre rakom...a procim meg elmegy léggel símán és nem is hallom....
Azért gondoltam vízre a vga-ra mert 1 az hogy talán halkabb lesz, mert a gyári hűtő baromi dúrva hangot admásodik indok hogy legalább a háton kívül adja le a hő nagy mennyiségét úgy hogy nem kell telepakolnom batár ventikkel a házat...de ha rossz az eszmefuttatásom nyugodtan cáfolj meg...kreatív és ésszerű ötleteket mindíg szívesen elfogadok.
ezt a vizes blokkot gondoltam : [link]
Persze ha rámegy a pro-ra.....mert ez elvileg az XT-re van tervezve és nem tudom a kettő között mi külömbség lehet...mármint felépítésben... mert ha elvileg a két kari egyforma, formailag akkor ezt símán rá lehet dobni a pro-ra is....gondolom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest