- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Egér probléma
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
en nem koltok ennyit a gepemre...fokozatosan fejlesztem es mindig az alatalam legjobbnak itelt ar/teljesitmenyu gepet veszem...persze szennehuzok mindent
de ezt a videokarit nem tudtam kihagyni, elotte a 2600XT-met 22ert el tudtam adni es 34ert vetteme ezt...hat kihagyhatatlan bolt volt -
Picco
addikt
jaja, hadd porogjon csak
delutan lehet h felteszem a 8.3atmod: 3dmark 08 nem lesz valamikor?
mindig erdekelnek a tesztek hogy neznek ki -
Silenzio
addikt
24, b@szod.
De nem ez a lényeg, sokféle szabvány van (olyan pont nincs, ami 27-et irányozna elő). A némafilmek pl. 16-tal mentek, akkoriban ezt elégnek vélték.
Ellenben -és ezt gondolom mások is megerősítik- ha 50 fps-sel megy valami, és utána lemegy 26-28-ra, azt a játékos igencsak ricegősnek érzi. Szóval ez a 24 elég könnyelműen megállapított érték volt. Meg aztán, ami elég egy filmes mozgóképhez, nem elég egy interaktív közegben. Én azt mondom, játékoknál az ideális a 40-60.Olyan játék nincs ami dx10 only lenne, nem is lesz egyhamar, ha a játékosoknak továbbra sem akaródzik átállni arra a szarra. Vista Only van, de ez meg leginkább a szégyen kategóriájába tartozik.
Picco: Már volt róla szó, hogy vízzel hűt.
-
Valószínűleg működne, de nem megyek bele a pontos részletekbe, az agályaim más irányúak..érintésvédelem, és a videókarin levő alaktrészek potenciál különbsége okozhat galibát...viszont ebbe nekem is bele kellene ásnom magam...rég volt már nagyon mikor ilyesmivel foglalkoztam...
Viszont azzal a táppal nem próbálnám, védkör nélküli....
-
Fel
addikt
Nana.. egy táp hatásfoka nem azt jelenti, amit leírtál. Ha egy minnőségi tápra ráírják, hogy 400W leadására képes, akkor azt tudja is... ha emellett 70% a hatásfoka, akkor az azt jelenti, hogy a hálózatból felvett áram 30%-a veszteség, azaz hővé alakul, de a leadott maximális teljesítmény még 400 marad (azaz ebben az esetben ~570W-ot vett fel a táp a hálózatból)
-
Qru
MODERÁTOR
Kicsit sikerült feljebb tolnom 06-ban a pontszámom: 11768 pont.
-
m4rc!
őstag
Manapság minden rohadt gémet nVidiára optimalizálnak, pénz beszél kutya ugat. Sztem a Sourece-motoros játékokon kívül nincs is más ATi...
Nekem elég jól megy a Witcher, egyenlőre alapon nyomom és nem szaggat, illetva most talán a mocsárban egy picit darabos, uh oda már fog kelleni a tuning.Tápos téma: lehet az én tápom is gyenge, ugyanis, ha nem húztam a procit akkor fejebb tudtam menni a VGA GPU órajelével, míg, ha a procit is meghúztam már restartolt a rendszer. Úgyhogy jövőhónapban és is veszek egy Corsair vx550-et.
-
Armando_19
őstag
Nice!
Jó nagyon ez HD2900PRO, én is csak vicsorgok a game-ek előtt amióta megvan.Most intézek majd egy 22" W tft-t.
Ezzel kapcs van valakinek tapasztalata? 1680X10xx natívot tud a moncsi.Gondolom elegendő bőven még a mostani játékokhoz ilyen felbontáson is a kártya. Most sem nagyon volt semmi ami megizzasztotta 1280x1024-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest